Om oss

Vi er begge to døv, tegnspråklig og holder til i Trondheim. September 2020 startet vi en hjertesak, det måtte selvfølgelig få navnet Tegnspråkhjerte. Vi banker for tegnspråk og dets rettigheter. Vi bidrar med materialer og produkter på tegnspråk, fordi vi ønsker å gjøre tegnspråk mer synlig i samfunnet og vårt kjennetegn er at produkter er på tegnspråk og er fargerik og spennende.

Vi lager det vi banker for, det som er behov for på markedet og hva folk etterspør. – vi har også samarbeid med flere organisasjoner og tar imot bestillinger. Har du en hjertesak, logo eller roll-up du vil få designert og trykket, nøl ikke med å ta kontakt.


Ta gjerne kontakt på [email protected] eller på SMS 46 77 16 33. FaceTime kan avtales.
Du finner oss også på Facebook og Instagram. 

Tonje Forness-Hovin 

Daglig leder

Mamma til tre jenter, der de to minste er døv - det ble ekstra viktig å synliggjøre tegnspråk. Jeg liker kontorarbeid, og slår alltid gjerne av tid til en prat.

Mitt arbeidsområde er økonomi, markedsføring, kommunikasjon med kunder, lage avtaler og tar imot og å sende bestillinger.


Stine Bay-Christensen

Grafisk Designer

Kan så lenge jeg husker elsket å tegne, og elsker det å designere det som er min hjertesak: Tegnspråk. Jeg er utdannet grafisk designer.

 Mitt arbeidsområde er å designere, kommunikasjon med kunder om deres hjertesak og nettbutikk.